Változás a telefonos elérhetőségben

2017 decemberétől változás állt be a zalaegerszegi bíróságok telefonos elérhetőségeiben.

A Zalaegerszegen működő bíróságokon az egyes kezelőirodák (járásbírósági, illetve törvényszéki büntető és polgári ügyek; a Zalaegerszegi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ügyei; civil szervezetek irodája; végrehajtás; büntetés-végrehajtási ügyek) ügyfeleket érintő feladatait az Ügyfélcentrum vette át, ezért a telefonszámok is az új helyzethez igazodnak.

A korábbi telefon mellék számokon kérhető felvilágosítás helyett az ügyfelek általános és az egyes konkrét ügyekben való tájékoztatását minden esetben az Ügyfélcentrum végzi, mely a törvényszék telefonközpontján (+36 92 501-000) keresztül, illetve közvetlenül a +36 92 501-002-es telefonszámon hívható.

Az iroda személyesen is felkereshető a Várkör 2. szám alatti törvényszéki épület földszintjén, az alábbi nyitvatartási időben:

Hétfő: 8:00 - 15:00 óra
Kedd: 8:00 - 15:00 óra
Szerda: 8:00 - 17:00 óra
Csütörtök: 8:00 - 15:00 óra
Péntek: 8:00 - 13:30 óra

(A hatékonyabb és gyorsabb ügyintézés érdekében célszerű az ügyfélszolgálati iroda felkeresése.)

A Zalaegerszegi Törvényszék Cégbíróságán továbbra is külön fogadónapok vannak (hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 09:00-11:00, szerda: 08:00-15:00), és a központi telefonszám (+36 92 501-000) mellett változatlanul hívható a cégbíróság közvetlenül a +36 92 501-004-es számon.

Zalaegerszeg, 2017. december 5.

Dr. Beznicza Árpád