Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága

Cím
8900 Zalaegerszeg, Várkör 2.
Levelezési cím
8901 Zalaegerszeg, Pf. 221.
Központi telefonszám
+36 92 501 000
Fax: +36 92 501 001
E-mail cím
birosag_cegbirosag@zalaegerszegit.birosag.hu
csoportvezető
Dr. Vándor Virág

Ügyfélfogadási rend

Kezelőirodák
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 09:00-11:00
Szerda: 08:00-15:00

Tájékoztató

A cég bejegyzésére irányuló kérelmet 2008. július 01-től elektronikus nyomtatványon kell előterjeszteni. A céginformációs szolgálat honlapjáról és a kormányzati portálról az elektronikus nyomtatványok letölthetők. A jogi képviselő elektronikus úton a 9/2008. (IV. 29.) IRM rendelet mellékletében meghatározott okiratot nyújthat be a cégbírósághoz.

 

Akadálymentesítésre vonatkozó információk

  • A Zalaegerszegi Törvényszék épülete részben akadálymentes.
  • Az épület akadálymentesen a Deák tér felőli 3. számú kapun keresztül közelíthető meg, ahol gépkocsival történő behajtásra is van lehetőség az ellenőrzést követően és az udvarban mozgáskorlátozottak részére kialakított parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe történő bejutást rámpa biztosítja, az Ügyfélcentrum a földszinten található, az épületen belül az emeleti tárgyalótermek lifttel közelíthetőek meg.
  • A Zalaegerszegi Törvényszék Cégbíróságának kezelőirodája és ügyfélfogadása akadálymentesen nem közelíthető meg, ebben a porta- és őrszolgálat munkatársai nyújtanak segítséget a mozgáskorlátozott személyek részére.
  • Az épületben mozgáskorlátozottak részére készült mellékhelyiség található.
  • Akadálymentes szimbólumok, Braille írással ellátott információs táblák,   kontrasztosított lépcsőfokok, a burkolatokra felragasztott Technogen vezetősávok segítik a közlekedést.
  • A tárgyalótermek indukciós hurokkal felszereltek.
  • Mivel a 3. számú kapu általában zárt állapotban van, illetve a B. épület 1. és 2. számú tárgyalótermeinek, továbbá a cégbíróság ügyfélfogadására használt helyiség akadálymentessége nem biztosított, kérjük, hogy az épületbe történő belépés iránti, akadálymentes tárgyalóterem vagy cégbírósági személyes ügyintézés iránti igényét a központi telefonszámon (06-92-501-000), vagy a cégbíróság e-mail címén (birosag_cegbirosag@zalaegerszegit.birosag.hu) előzetesen jelezze, és a részletekről kollégáink tájékoztatást adnak.