Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága

Cím
8900 Zalaegerszeg, Várkör 2.
Levelezési cím
8901 Zalaegerszeg, Pf. 221.
Központi telefonszám
+36 92 501 000
Fax: +36 92 795 626
E-mail cím
CegbirosagZala@birosag.hu
csoportvezető
Dr. Vándor Virág

 

Akadálymentesítésre vonatkozó információk

  • A Zalaegerszegi Törvényszék épülete részben akadálymentes.
  • Az épület akadálymentesen a Deák tér felőli 3. számú kapun keresztül közelíthető meg, ahol gépkocsival történő behajtásra is van lehetőség az ellenőrzést követően és az udvarban mozgáskorlátozottak részére kialakított parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe történő bejutást rámpa biztosítja, az Ügyfészolgálati Iroda  a földszinten található, az épületen belül az emeleti tárgyalótermek lifttel közelíthetőek meg.
  • Az épületben mozgáskorlátozottak részére készült mellékhelyiség található.
  • Akadálymentes szimbólumok, Braille írással ellátott információs táblák,   kontrasztosított lépcsőfokok, a burkolatokra felragasztott Technogen vezetősávok segítik a közlekedést.
  • A tárgyalótermek indukciós hurokkal felszereltek.
  • Mivel a 3. számú kapu általában zárt állapotban van, illetve a B. épület 1. és 2. számú tárgyalótermeinek akadálymentessége nem biztosított, kérjük, hogy az épületbe történő belépés iránti vagy akadálymentes tárgyalóterem iránti igényét a központi telefonszámon (06-92-501-000), vagy a cégbíróság e-mail címén (birosag_cegbirosag@zalaegerszegit.birosag.hu) előzetesen jelezze, és a részletekről kollégáink tájékoztatást adnak.