IV. Igazságügyi Kupa és jótékonysági vásár

Az Igazságügyi Kupa a Zala Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata kezdeményezése nyomán a Zala Megyei Főügyészség, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, a Zala Megyei Kormányhivatal és a Zalaegerszegi Törvényszék részvételével négy évvel ezelőtt indult útjára.

 

A sportrendezvényt idén a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a kormányhivatallal közösen szervezte, s a teremfoci mellett jótékonysági vásárt is rendeztek, amelynek bevételét a Zala Megyei Szent Rafael Kórház fizioterápiás medencéjének felújítására ajánlották fel.

A résztvevő igazságügyi szervezetek a dolgozóik által készített kézműves ajándékokat, süteményeket, felajánlott tárgyakat értékesítettek, s cipős doboz akció keretében a rászoruló gyerekeknek is gyűjtöttek adományt.

A focitornát a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata nyerte, a Zalaegerszegi Törvényszék a harmadik helyen végzett. A vándorkupa a Zala Megyei Főügyészséghez került, megnyerve ezzel a 2018-as Kupa rendezési jogát.

 

Zalaegerszeg, 2017. december 4.

 

Dr. Bartalné dr. Mentes Judit
sajtószóvivő